Sisustussuunnittelija Ila-Maaret OjalaOlen ILA O., iloinen ja sosiaalinen nainen Ilmajoelta, Etelä-Pohjanmaalta. Remontoin, kunnostan ja sisustan 150-vuotiasta hirsitaloani Villa Rauhalaa. Pihapiiristä löytyy myös Tyynelän torpaksi ristitty ulkorakennus sekä pieni puutarha. Villa Rauhalan ja Tyynelän torpan elämää, erilaisia tuunaus- ja DIY-projekteja sekä historian havinaa löytyy instagram-sivuiltani @villarauhala_1870.

Olen ensimmäiseltä ammatiltani ruotsin ja englannin opettaja. Sisustaminen ja värit ovat kiinnostaneet minua aina, ja palava halu päästä tekemään käsilläni ja päästää luova puoleni valloilleen kyti mielessäni lähes koko 10-vuotisen opettajanurani ajan. Opiskelin työn ohella sisustussuunnittelijaksi ja nyt pääsen oman yritykseni kautta jakamaan SISUSTUSILOA kaikille.

Opettajan taustan ansiosta vahvuuksiani ovat ehdottomasti hyvä ihmistuntemus ja sosiaalisuus. Kaikki palveluni ovat tietysti tarjolla molemmilla kotimaisilla kielillä. Koska historia on kiehtonut minua aina, suunnittelen mielelläni kohteita, jotka edustavat eri tyylikausia ja vuosikymmeniä, sekä keksin vanhoille tavaroille uusia käyttötarkoituksia. Ekologisuus ja ympäristöystävällisyys ovatkin minulle tärkeitä arvoja ja näkyvät toki myös kestävinä ja laadukkaina materiaali- ja kalustevalintoina asiakaskohteissa.